Zbulohet e vërteta” Ja kush është në të vërtetë vajza në fotografi me Capital T

0

“Njerëzit kanë folur për lidhjen time me Trim për disa orë tani, kështu që unë po bëj një deklaratë për këtë gjë. Trim është me të vërtetë një djalë perfekt, por lidhja jonë është vetëm e natyrës profesionale. Unë kam një të dashur dhe ai është Petar Abramovic. Kjo është e gjitha që kam për të thënë”, ka sqaruar Marija.

Pra, ajo është vetëm një vajzë që duket se ka marrë pjesë në projektin më të ri të Capital T, me siguri për baladën që ai ka lajmëruar se do të sjellë.

Sponzor

-Sponzor-