Vajza e Shyherete Behlulit me në fund e pranon të vërtetën: Po kam bërë operacione në… (Video)

0

Ka filluar transmetimin për këtë sezon emisioni n’Kosovë Show nga Shpetim Desku, shkruan Gazeta NewBorn.

Sezonin e parë të këtij viti, Shpetim Desku, e ka filluar me dy të ftuara speciale.

Sponzor

Është vajza e Shyhrete Behlulit, Ëngjellusha Salihu dhe Baby G të cilat ishin të ftuara e para të këtij sezoni në emisonin n’Kosovë Show, shkruan Gazeta NewBorn.

Sikurse në emisionet e kaluara edhe sonte kishte atmosferë interesante dhe argëtuese.

Ajo ka pranuar me në fund të vërtetën rreth saj. Ajo e ka treaguar këtë gjë n’Kosovë Show.

Për ta shikuar videon klikoni poshtë:

Baby G e bën spagen n’Kosovë Show, por kjo që i ndodhi do iu befasoj (Video)

-Sponzor-