Urimi i Getit për ditëlindjen e Marinës: Për botën mund të jesh thjeshtë një person…

0

Janë qifti më i dashur i estradës dhe më I njohur gjithashtu, nuk ka shumë kohë që dashurinë e tyre e kanë kurorëzuar me martesë.

Por sot është një ditë e veçantë për Marinen dhe Getin sepse është ditëlindja e bashkëshortes së tij , ai gjithmonë ja ka shprehur edhe publikisht Marinës dashurinë që e ndjen ndaj saj, por sot në mënyrë më të veçantë ja ka shprehur, në një foto të cilën reperi i njohur e ka publikuar porsa ka shënuar ora 00:00 .

“Për botën, ti mund të jesh thjesht një person, por për mua ti je bota. Gëzuar ditëlindjen mbretëresha ime” ka shkruar Geti

Sponzor

 

-Sponzor-