Tre ish-presidentët shqiptarë e pinë kafenë e mëngjesit në Prishtinë

0
BERLIN - MAY 06: Kosovo President Fatmir Sejdiu arrives at Bellevue Palace on May 6, 2010 in Berlin, Germany. Sejdiu is on an official visit to Germany. (Photo by Sean Gallup/Getty Images)

E rrallë dhe e bukur, tre ish-presidentët shqiptarë, Rexhep Mejdani, Alfred Mojsiu e Fatmir Sejdiu po pinë kafe së bashku në Prishtinë.
Bashkë me ta është edhe zëvendësministri i Punëve të Jashtme, Besnik Hoti, shkruan Indeksonline.

Takimi i ish-presidentëve nuk është i rastësishëm.

Sponzor

Ata do të jenë ligjërues në një ligjëratë që mbahet sot në Prishtinë me temën, “Përvoja e ish-presidentëve në udhëheqjen e politikës së jashtme”.

-Sponzor-