Stuhia në Podujevë për pak nuk shndërrohet në tragjedi

0

Rrethojat e një objekti në Podujevë është dëmtuar si pasojë e erërave të forta dhe stuhisë gjatë ditës së sotme, transmeton Gazeta NewBorn.

Rrethojat kësaj ndërtese kanë rënë në tokë, duke dëmtuar edhe dy vetura që ishin në afërsi.

Sponzor

Dëme në njerëz nuk ka, ndërsa zyrtarët komunal kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë marrë të gjitha masat e nevojshme për ta siguruar këtë zonë.

-Sponzor-