Shtyhet seanca për votimin e Demarkacionit me Malin e Zi, kjo është arsyeja!

0

Seanca ku pritej të votohej Marrëveshja e Demarkacionit me Malin e Zi, po planifikohet të shtyhet për një ditë tjetër për arsye të mos-sigurimit të 80-të votave nga deputetët e Kuvendit të Kosovës, raporton Gazeta NewBorn.

Burime të Gazetës NewBorn, mësojnë se partitë e pushtetit po e shohin të udhëes shtyrjen e kësaj seance për një ditë tjetër, pasi që mungojnë 2-3 vota për votimin e Demarkacionit dhe dështimi i votimit është e madhe.

Sponzor

Sipas të njejtave burime mësohet se sonte seanca do të përfundoj me fjalime të deputetëve të Kuvendit të Kosovës.

Gazeta NewBorn, do iu mbajë të informuar me kohë lidhur me gjitha zhvillimet rreth Demarkacionit

-Sponzor-