Sheshi i kryeqytetit pa drita! (Foto)

0

Komuna e Prishtinës në këtë fundvit ka investuar rreth 58 mijë euro për dekorimin e shesheve në prag të festave.

Pamja që iu dha shesheve vërtetë ishte e bukur dhe pothuajse të gjithë qytetarët e vlerësuan atë.

Sponzor

Por, sonte në orët e mbrëmjes në sheshet e Prishtinës mungonin jo vetëm dritat e dekorimeve por edhe ato të ndriçimit./Indeksonline/

-Sponzor-