Shahirat e Kosovës e kallin atmosferën me këngë patriotike

0

Shahirat e Kosovës, Të bijtë e Beqës dhe Xeni, kan kënduar me sharki dhe çifteli.

Ata kan ndezur atmosferën me këngë patriotike ku kan kënduar këngë të ndryshme.

Sponzor

Më poshtë shikojeni videon:

Premier 2018 Xeni & Tbijt e Beqes – Enver Hoxha & u dridh Prizereni

Posted by Shahirat e Kombit Shqiptar on Thursday, February 1, 2018

-Sponzor-