Rrini gjithë ditën para kompjuterit? Kështu mund t’i lehtësoni dhimbjet e qafës

0

Nëse e kaloni pjesën më të madhe të ditës duke punuar në kompjuter dhe pastaj mbrëmjet në telefon, dhimbja e qafës, shpinës dhe pjesëve të krahut mund bëhet problem i vazhdueshëm.

Qëndrimi ulur i bën shumë dëm shëndetit tuaj: muskujt tuaj bëhen më të ngurtë, mund të keni mpirje dhe therje të vazhdueshme.

Sponzor

Më poshtë janë disa ushtrime të thjeshta që mund ta lehtësojnë dhimbjen tuaj.

-Sponzor-