Restorant te “Bungat” në Gjakovë, vendi ku mund të ushqeheni vetëm me mish të freskët

0

Restorant te “Bungat” është njëri prej restorantëve më të bukura që ka Kosova, e më i mirë në rrafshin e Dukagjinit.

Restoranti është vendi ideal që shumë rrallë gjendet në Kosovë, mishi i freskët është mënyja kryesore e tij.

Sponzor

Për dallim prej disa restoranteve të tjera, që mishin nuk e kanë të tyre, por e blejnë në super marketet në Kosovë, e që dihet prej nga e si po vjen mishi, dhe se çfarë mishi përdorët në këto markete, këtu e keni mishin e lopës, apo viçit të freskët.

E vëçanta e restorantit te “Bungat” është se mishi është i tyre. Këta vet i prejnë lopët dhe shërbehen më mishin më të mirë të mundshëm.

Restorant te “Bungat” gjendet në Hereq, magjistralja Deçan – Gjakovë.

Të gjithë ju që kaloni andej, dhe juve që dëshironi një drekë apo darkë të këndshme, mos e leni pa e vizituar këtë restorant.

Ne për hirë të korrektësisë ju sjellim video dhe foto me poshtë ku mund ti shihni vetë të gjitha.

Mirë se vini

-Sponzor-