Restorant “Ambienti” në Deçan, një ndërë restorantet më të frekuentuara në këtë komunë

0

Deçani ka restorante shumë të mira dhe është vendi më i përmendur për përgaditje të ushqimit sidomos atij tradicionale.

Një ndër to është restoranti “Ambienti” i cili frekuentohet  thuaj nga të gjithë banorët e kësaj komune.

Sponzor

Restorant “Ambienti” ka edhe një pike gjeografike të përshtatur për qytetarët.

Pra ndodhet në qender dhe ka një pamje të rrallë.

Ne më poshtë iu sjellim disa pamje mahnitëse të këtij restoranti:

-Sponzor-