Ramush Haradinaj: Ta kisha një allti, pa e v’ra këtë njeri nuk e kisha la

0

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka treguar se çfarë punë ka bërë gjatë kohës sa ka qëndruar në Zvicër

Haradinaj ka thënë në emisionin “Pressing”, në televizionin T7, se gjatë qëndrimit në Zvicër është pagabuar mirë, dhe me këto para kanë blerë edhe banesë në Tiranë.

Sponzor

Sponzor

“ Kam punuar në sport. Kam punuar si roje. Kam punuar në kopshte të ndryshme. Kam punuar edhe me dru”:

“Pagan e kam pasur 2 mijë 600 franga”.

“ Me këto para ju kam ndihmuar edhe familjes. Dikund kah 1 franga në muaj ia kam dërguar babës”

“ Kemi pas blerë edhe një banesë në Tiranë”.

Ai ka treguar edhe momenti kur thotë se po të kishte një allti para luftës do ta vriste oficierin serb i cili po godiste me pendrek shqiptarët në protestat e Decanit.

-Sponzor-