Puthje lesbike dhe surpriza të tjera, Alban Skënderaj godet me këngën e re ‘Lea’

0

Këngëtari Alban Skënderaj ka publikuar këngën e tij më të re, ‘Lea’.

Edhe këtë herë ai ka dashur të shkojë tek fansat e tij me një mesazh të fortë, por dhe me rritmet e muzikës së tij ‘tipike’.

Fabula e kësaj kënge ka në qendër një vajzë, e cila gjen forcën te ecë edhe pas dështimeve.  Në klip shfaqet dhe çifti Albani dhe Miriami. Surpriza ishte dhe një puthje lesbikesh me

Sponzor

s dy vajzave të klipit. Ndërtë tjera mbetet të shijoni ritmin e muzikës.

-Sponzor-