Për ushtrinë e Kosovës mbahet sot debat në Çagllavicë

0

Transformimi i FSK-së do të debatohet sot në Çagllavicë me komunitetin joshqiptar.

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcave të Sigurisë së Kosovës në bashkëpunim me Institutin për Afirmim të Marrëdhënieve Ndër-etnike organizon debatin publik, thuhet në njoftim.

Sponzor

Debati ka të bëj lidhur me pakon e Projektligjit për Forcat e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit joshqiptar.

Debati mbahet duke filluar nga ora 10:00.

-Sponzor-