Penallti më të çmendur nuk keni parë

0

Mënyrat se si godasin penalltitë janë pjesë shpesh herë e internetit

Por edhe futbollisti që godet ato duhet të jetë një mjeshtër i vërtetë dhe golin që shënon ta kthejë në pjesën më të mirë të tij.

Sponzor

E tillë është edhe video e fundit që është bërë sensacion në internet.

Shikojeni këtë gol dhe mësoni arsyen se pse ajo është bërë virale dhe intersante për të gjithë

-Sponzor-