Parkoi veturën para shtëpisë, çfarë bëri pastaj kjo femër ka habitur të gjithë

0

Na ka ndodhur të gjithëve t’i kemi duart e zëna dhe të provojmë t’i kryejmë me këmbë disa nga detyrat e përditshme – si mbyllja e derës për shembull.

Një femër parkoi veturën para shtëpisë dhe duke pasur fëmijën në njërën dorë dhe sendet gjë i nxori nga bagazhi në dorën tjetër, përdori këmbën për ta mbyllur bagazhin.

Aftësia e saj për ta ngritur këmbën aq lartë për të mbyllur bagazhin e veturës, ka mahnitur të gjithë, transmeton Gazeta Express.

Sponzor

Shikojeni:

-Sponzor-