Nusja i bënë për spital vjehrrin, por më pas pendohet keq

0

Një video në rrjetet sociale është bërë virale, krejt kjo për shkak të asaj që tregohet se sa xheloze janë femrat kur fjala vie tek burri, e sidomos kur ka dyshime për tradhti.

Në një faqe humoristike të instagramit ‘ViralsTube’ shihet se si një grua kur vjen në shtëpi e katandisë punën, sepse sapo hyn në shtëpi tregon se ka arritur por burri i saj nuk e dëgjon sepse është në kuzhinë.

Sponzor

Gruaja ndryshon tërësisht pamjen, sepse mendon që burri po e tradhton. Sapo hyn në dhomën e gjumit sheh një një çift në shtratin e dhomës së saj, të mbuluar tërësisht, ajo mendon që burri po e tradhton.

Ajo merr shkopin apo siç njihen në zhargonin popullor ‘stupcin’ dhe godet të dy, deri sa nuk ndale më. Sapo zbret poshtë shkallëve sheh burrin e saj, mbetet e shtangun kur kupton që personat që ka goditur janë babai dhe e ëma e burrit të saj.

Përmes kësaj video tregohet qartë se si femrat janë të ‘çmendura’ kur partneri tradhton, shkruan Albanienshow.

Kujdes djema, mos i sjellin prindërit në shtëpi pa dijeninë e gruas.

Shikojeni më poshtë video për ta parë:

-Sponzor-