Ndodh edhe kjo në Kosovë: Derisa ishte LIVE, shikojeni se çka bën polici kosovar

0

Një video interesante është publikuar në Facebook.

Gjatë një interviste të KTV-së me një qytetar, një polic është kapur nga kamera duke pirë ujë dhe duke e shikuar pastaj në mënyrë të çuditshme.

Sponzor

Videoja më pas është postuar në Facebook dhe shikuar e shpërndarë shumë.

Polici

Ooops – Kamera:)

Posted by Interaktiv – KTV on Wednesday, September 12, 2018

-Sponzor-