Ministri Reçica anulon konferencën, ky është shkaku

0

Ishte paralajmëruar konferencë, mirëpo për shkaqe shëndetësore të ministrit Reçica është anuluar.

Ministri i Punës dhe Mirëqënies Sociale Skender Reçica për shkak të gjendjes jo të mirë shëndetësore ka anuluar një konferencë për media të thirrur për sot në orën 13:00, thuhet në njoftimin ministror, transmeton lajmi.net.

Sponzor

Arsyeja e kësaj konference ishte lansimi në konsultime publikeiKoncept Dokumentit për Rregullimin dhe Menaxhimin e Fushës së Pensioneve dhe Beneficioneve, të hartuara nga MPMS.

-Sponzor-