Meda në ’emisionin’ turk: Shqiptarët hajninë e kanë mësuar prej turqve

0

Këngëtari nga Kosova, Meda ishte provokuar nga një aktor në një “emision turk”, duke i quajtur shqiptarët hajna.

Ndërsa, Meda, i thotë moderatorit se populli turk është më i vjetër dhe më i madh se populli shqiptar, shkruan Gazeta NewBorn.

Sponzor

Prandaj, ai thotë se shqiptarët hajninë e kanë mësuar prej osmanlinjve. “Sa i përket hajnisë, më vjen shumë keq, por ju na keni sunduar 500 vjet. Na s’kemi ditur të vjedhim. Hajninë e kemi mësuar prej juve”, i thotë Meda moderatorit turk/Gazeta NewBorn/

Meda ne emisionin turk hah

Posted by Shkupi Press on Sunday, April 10, 2016

-Sponzor-