Me uniformë të UÇK-së e flamur në dorë, drejt “Ibrahim Rugovës”

0

E shohim në çdo ngjarje që ndodhë në kryeqytet.

Me uniformë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, ai mban një flamur kombëtar dhe nuk mungon asnjëherë; festivale, protesta e përvjetore.

Sponzor

Por, sot ai është parë në një vend krejtësisht të pazakontë.

‘Njeriu me flamur’, ecte i vetmuar në autostradën ‘Ibrahim Rugova’, ndërsa destinacioni i tij është i paditur./Indeksonline/

-Sponzor-