Me miliona shikime, Shpetim Desku përfundon emisionin n’Kosovë Show për këtë sezon

0

Shpetim Desku, moderator i injohur kosovar njëherit edhe udhëheqësie i emisionit show me të shikuar në vend dhe përtej, n’Kosovë Show, ka përmbyllur këtë emision për këtë sezon.

n’Kosovë Show, është tani emisioni më i shikuar i këtij zhanri thuajse në gjitha trojet shqiptare dhe në diaspor. Me qindra të ftuar dhe me një laramani, n’Kosovë SHow ka marr vëmendje dhe është pëlqyer shumë nga publiku për këto vite.

Sponzor

Për këtë sezon, n’Kosovë Show, ka mbledhur miliona shikime.

Gazeta NewBorn, ka qenë përherë afër këtij emisioni ku i ka dhënë një mbështetje të madhe, e një gjë të tillë do ta vazhdojmë përseri në sezonet e ardhshme.

-Sponzor-