”Masakrohet” Demo Berisha, shqiptari i cili tha se ishte krenar që i shërbej Millosheviqit në luftën e Kosovës

0

Komentuesit e kanë ‘masakruar’ Demo Berishën, politikanin kontravers, i cili e mohon shtetësinë e Kosovës, dhe i cili poashtu deklaroj se ndihet jashtëzakonisht i lumtur që ka luftuar për Millosheviqin dhe që ka bërë masakra në Kosovë, shkruan Gazeta NewBorn.

Berisha, i cili sot ka marr vetëm një votë në zgjedhjet e mbajtura për Këshillin Kombëtar të Luginës, është ”masakruar” me komente fyese, ofenduese dhe të tjera pas deklaratave të tij skandaloze.

Sponzor

Shumicën prej tyre edhe i ka fshirë nga postimi i tij.

Poashtu ai ka marr edhe shumë mesazhe fyese në Facebook, duke irrituar ashpër shqiptarët e Kosovës.

Kujtojmë se Millosheviqi kishte bërë krime të rënda në Kosovë duke vrarë e masakruar qindra-mijëra shqiptarë, duke dhunuar mijëra persona, duke djegur mijëra shtëpi, e duke shkatërruar çdo gjë që ekzistonte/Gazeta NewBorn/

-Sponzor-