Lulja shkon në dasmë, me këtë stil të flokëve ‘shashtris’ të pranishmit

0

Lulja shkon në dasmë, me këtë stil të flokëve ‘shashtris’ të pranishmit
Luljeta Përgjeqaj është tani një personazh shumë i përfolur në publik.

U bë e njohur që nga martesa me këngëtarin shumë të njohur, Medën,Edhe pse është nënë e katër fëmijëve, Lulja nuk mungon me postime të ndryshme në rrjete sociale.

Sponzor

Sot, ajo ka postuar një foto ku shfaqet nga një ndej.

E rregulluar bukur dhe me flokë të lëshuara, Lulja duket një zonjë e vërtetë.

-Sponzor-