Lokja nga Deçani rrëfen: Ja se si e rraha burrin tim, e më pas e martova me një tjëtër grua

0

Jeton në Gllogjan të Decanit. Lokja Razë ka 74 vite dhe jeton që 24 vite e vemte. Aryseja pse jeton e vetme është se ajo nuk e lëshon shtëpinë e saj.

Vite më parë ishte martuar ajo dhe pas një kohe kishte bërë një gjest të rrallë, pasi që Zoti nuk i kishte falur fëmijë.

Sponzor

Ajo kishte vendosur që ta martonte burrin e saj. Por pasi e martoj burrin ajo, ngeli vetmuar pasi që burri dhe ortakja e saj shkuan në Gjermani për të jetuar, ndërsa ajo kishte refuzuar.

E kthjellët ende ajo mbanë mend si fëmijë Haradinaj, kujtime të cilat i ndau në emisionin n’Kosovë Show. Lokja Razë kishte punuar aq shumë me punë dore sa që kishte ndërtuar e vetme shtëpinë para lufte. Pas saj e ftuar ishte edhe Ari Blu e cila provoj këngën e saj të re

-Sponzor-