Lirohen nga burgu vëllezërit Geci

0

Mbrëmë janë liruar vëllëzërit nga Drenica Rrustem dhe Hetem Geci, këtë e ka konfirmuar për Gazetën Express avokati i këtij rasti, Mahmut Halimi. Halimi tha shkurtë se lajmi i dhënë në media është i vërtetë dhe të njejtit janë liruar mbrëmë nga burgu.
Vëllëzërit Geci ishin shpallur fajtorë për krim të luftës kundër popullatës civile për vrasjen e Gani Berishës më 18 qershor 1999 në qendrën mjekësore në Skenderaj.

-Sponzor-