LAJMI FUNDIT: Kjo ngjarje e rëndë ndodhi para pak minutave në Prishtinë/ Pamje

0

Një person është th’erur me th’ikë para pak minutash në Lagjen e Spitalit.

Në videon që ka siguruar GE shihet ambulanca që ka arritur në vendin e ngjarjes dhe e ka marrë personin që është th’erur.

Sponzor

Sipas dëshmitarëve ne vendin e ngjarjes, vik’tima është lënduar.

-Sponzor-