Kompania Kosova Model, lidhë bashkëpunim me kompaninë më të madhe në Berlin

0

Kompania Kosova Model sot ka arritur marrëveshje bashkëpunimi me Kompaninë më të madhe nga Berlini për furnizim të dyerve, dritareve dhe kuzhinave.

Kjo marrëveshje e kompanisë kosovare dhe gjermane, është një projekt madhështor dhe afatgjatë.

Sponzor

Të gjithë duhet të ndihemi krenar me eksportin e produkteve jashtë vendit me vulën “Made in Kosova”.

Kompania Kosova Model, kryesisht prodhimin e produkteve e ka të eksportuar. Mbi 65% e këtij eksporti bëhet në vendet e bashkimit evropian dhe më gjerë.

-Sponzor-