Komandanti Suprem i Ushtrisë së Kosovës ‘dridhë’ KS-në e OKB-së, ia përplas faktet e luftës Vuçiqit

0

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, është ai i cili po përfaqëson Kosovën në KS-të OKB-së, në përballje kundër Serbisë dhe Rusisë, shkruan Gazeta NewBorn.

Thaçi, ka folënderuar OKB-në për ndihmën që ia ka bërë Kosovës.

Sponzor

Thaçi, ia ka përplasur gjitha faktet Vuçiqit, duke përmendur krimet që Serbia ka kryer në Kosovë, për dhunimet që ushtria serbe ka bërë gjatë luftës, trasnmeton Gazeta NewBorn.

RTK3

RTK3 – SEANCA E KS TË OKB-SË – 17.12.2018

Posted by RTK on Monday, December 17, 2018

-Sponzor-