Klubin e Gjimnastikës “Ferizaj” klubi më aktiv në këtë sport

0

Klubin e Gjimnastikës “Ferizaj” nuk ndalet së triumfuar në garat e organizuara në nivel vendi. Ky klub mori pjesë në garat e organizuara nga Federata e Gjimnastikës së Kosovë për nderë të Pavarësisë së Kosovës ku u pa edhe njëherë se KGJF ka gjimnastë të dalluar, shkruan Gazeta Newborn

KGJF në profilin e tyre në Facebook kanë publikuar gjimnastët që kanë arritur të jenë nga të parët.

Sponzor

Postimi i plotë:

Për nder të 10 vjetorit të pavarësis së Kosovës, Federata e Gjimnastikës organizoi garat në nivel vendi me datë 24.02.2017 ku moren pjes të gjitha klubet nga Kosova.
Një fillim mjaft i mbar për Gjimnastikën e vendit ton ku ishte ndër garat më cilësore të organizuara ndonjëher në vendin tonë, Klubi i Gjimnastikës Ferizaj arriti të fitoj gjithësej 19 medalje🏆, i përgëzojm të gjith trainerët, gjimnastët, gjyqtarët dhe gjith stafin e FGJK.
Këto jan medaljet qe u stolisën gjimnastët/et nga Ferizaj.
Kategoria Yllëkat:
🔹Yvesa Islami paralele e shkallëzuar vendi i 1🥇.
Kategoria pioneret:
🔹Lonisa Reka diciplina parter vendi i 2🥈, kapërcime vendi i 3🥉, trau ekuilibrit vendi i 2🥈, paralele e shkallëzuar vendi i 1🥇.
🔹Anisa Sejdiu paralele e shkallëzuar vendi i 2🥈
Kategoria Pioner(meshkuj):
🔹Taulant Ramadani diciplina parter vendi i 1🥇, kapërcime vendi i 1🥇, paralele vendi i 1🥇.
Kategoria Junior:
🔹Dion Mahmuti diciplina parter vendi i 1🥇, kapërcime vendi i 2🥈, hekur vendi i 2🥈
🔹Taulant Krasniqi kapërcime vendi i 2🥈, kali me doreza vendi i 1🥇hekur vendi i 1🥇.
Kategoria Senior:
🔹Ardi Halili diciplina parter vendi i 1🥇,kapërcime vendi i 1🥇, paralele vendi i 1🥇, hekur vendi i 1🥇.

 

-Sponzor-