Klubi K.F “Xërxa” fillon stërvitjet me përforcime të reja

0

Sot kanë filluar stërvitjet e KF Xërxa me përforcime të reja në këtë sezonë.

Drejtori i këtij klubi, Kujtim Morina, në një prononcim ka thënë se ky klub ka për qëllim të del në ligën e dytë unike.

Sponzor

”Ne sot kemi filluar stërvitjet për këtë sezon me përforcime të reja dhe qëllimi i klubit këtë vit do të jetë të jemi pjesëmarrës në ligën e dytë unike”, tha Morina për Gazeta NewBorn.

Kujtojmë se ky klub ka edhe tifozë të flakët të quajtur ”apachet” të cilët bëjnë një atmosferë të zjarrtë gjatë ndeshjes

-Sponzor-