Kjo është salla e Dasmave “Imperial Tishukaj” që mund të bëni një aheng mahnitës për familjen tuaj

0

Keni ahengje familjare dasma, fejesa apo syneti dhe ende nuk keni vendosur se ku do ta bëni ahengun tuaj, në shtëpi apo restorante – sallë dasmash. Zgjedhjen tashmë e keni. Salla e dasmave “Imperial Tishukaj” është vendi ideal për ahengun tuaj familjarë.

Mos hezitoni, rezervoni datën tuaj të gëzimit dhe për tu mahnituar me ahengun tuaj do të përkujdeset salla e dasmave “Imperial Tishukaj”.

Sponzor

Salla e dasmave “Imperial Tishukaj” gjendet në rrugën e “Gashit” përkatësisht rruga e fabrikës së pompave në Isniq të Decanit.

 

 

-Sponzor-