Këto janë arsyet pse nuk e harroni dot dashurinë e parë

0

1. Dashuria e parë është e fuqishme, pasi ti ndjen për herë të parë disa flutura në stomak dhe që të rreh zemra fort, madje të shkon gjaku në fund të këmbëve kur e sheh atë.

2. Të thyehet zemra për herë të parë, por kjo ka të bukurën e vetë.
3. Është dashuria më e sinqertë dhe më e pafajshme që përjeton.
4. Nuk ndaheni nga dashuria e parë se kështu vendosni ju, por janë rrethanat që kanë vendosur këtë gjë.

Sponzor

5. Dashuria e parë ju ndryshon totalisht.
6. Sepse ajo është dashuria e parë e ndodh vetëm njëherë.

-Sponzor-