Kështu e kallë atmsoferën Mihrije Braha me rejen e sa bukuroshe

0

Mihrije Braha ishte e ftuar në një emision televiziv shkruan Gazeta NewBorn.

Ajo në emision e ftuar ishte bashkë me motrën e saj dhe rejen e saj konkretish të dashurën e platorit, transmeton Gazeta NewBorn.

Sponzor

E për pak momnete Mihrije Braha ka vallëzuar bashkë me rejen e saj.

Mihrija 2

Posted by Malisheva Online on Friday, September 28, 2018

-Sponzor-