Këshilla të vlefshme dashurie që nuk duhet t’i injoroni

0

Asnjëherë mos e pyet veten nëse jeni mjaft të mirë për ta. Pyesni nëse janë mjaft të mira për ju.

Asnjëherë mos kandidoni për askënd! Ju nuk do të duhet të kandidoni në personin e duhur.

Sponzor

Mos u mundoni t’i ndryshoni ato. Nëse futni lidhjen me idenë që ju nevojitet për të korrigjuar ose ndryshuar, atëherë nuk jeni në dashuri me personin, por në idenë e tyre.

Nëse ju pëlqen dikush, besoni se ata do t’ju bëjnë të ditur se ju pëlqen. Nuk ka zonë gri, asnjë mister. Nëse ka ndonjë ndezje – ata do t’ju tregojnë këtë, ata do të përpiqen shumë. Nëse jo, atëherë është një shenjë që ju duhet të ecni përpara.

Ju nuk mund të ndikoni se si sillet dikush, por mund të ndikoni në reagimin tuaj ndaj sjelljes së tyre.

Asnjëherë mos bëni përparësi për një person që vetëm ju konsideron përkohësisht.

Mos u besoni njerëzve që flasin keq për të gjithë partnerët e tyre të mëparshëm. Nesër ata do të flasin të njëjtën gjë me ju me njerëzit e tjerë.

Mos kërkoni “gjysmën tjetër” tuaj. Ju nuk jeni një person gjysmë. Ju jeni një person i plotë dhe i shkëlqyer..
Ju duhet të jeni të lumtur me veten para se të jeni të lumtur me një person tjetër, transmeton gazetametro.net.

Bëhu me njerëz që mund të jenë të lumtur pa ty. Ju nuk mund të jeni burimi i lumturisë së dikujt dhe të mbani barrën që gjithë lumturia e tyre varet prej jush. Ju vetëm duhet të jeni një burim shtesë lumturi, dhe e njëjta gjë është e vërtetë në situatën e kundërt.

Kurdo që të argumentojnë me një të dashur, mos harroni se kjo nuk është një garë: Unë kundër teje, por për një ndeshje në të cilën të dy prej jush qëndrojnë kundër problemit.

Dashuria nuk është ndjenjë, dashuria është zgjedhja që bëni çdo ditë.

-Sponzor-