Këngë për vozitësit e komunikacionit në Kosovë

0

Kjo video po shpërndahet shumë në rrjetet sociale. Aty shihen dy persona derisa këndojnë për komunikacionin dhe vozitësit kosovar, transmeton Gazeta NewBorn.

Se çka thonë ata shikoejni videon:

Sponzor

 

https://www.facebook.com/EstradaShqiptareZyrtare/videos/945105648994294/

 

-Sponzor-