Kaq të bukur duken sot të rinjt e Jasharajve, Ademi, Hamza e Shabani

0

Paraardhësit e tyre bën heroizmin dhe ranë duke mbrojtur vendin dhe familjen e tyre. Me 5, 6 dhe 7 mars të vitit 1998 forcat çetnike serbe u futën në Prekaz për ta luftuar familjen heroike të Jasharajve, ku fatkeqësisht ranë heroikisht Jasharajt e Prekazit, por megjithatë ata nuk u shuan të gjithë, ata lan pasardhësit e tyre, shkruan Gazeta NewBorn.

Ademi, Hamza e Shabani të rinjt e Jasharajve sot janë bërë burra, e po duken tejet të bukur, duke pasuar rrugën e të parëve të tyre.

Sponzor

-Sponzor-