Ka ardhë koha për NISMËN

0

Në vitin 2017 NISMA u praqitë me slloganin “Ka ardhë koha për NISMËN” dhe tash pas një viti disa mundë ta kuptojnë arsyen e këti sllogani.

Pas një viti në qeveri mundë të flasim për rezultate konkrete ku premtimet elektorale të vitit 2017 sot janë duke u implementuarë.

Sponzor

Rezultatet dhe puna e Zv.Kryeministrit Limaj dhe ministrave të NISMA Socialdemokrate janë shembull i angazhimit për shtet ndërtim dhe shembull për atëdhe dashuri.

Të gjithë ata që kanë pasur edhe dyshimin më të vogel rreth zotimeve të NISMA-s tashmë e kanë kuptuar se çdo premtim i NISMA-s është zotim dhe përgjegjësi.

Kjo është KOHA PËR NISMËN!

-Sponzor-