Ju prezantojmë me Restorant “Natyra”, ku mund të kaloni një pushim të këndshëm me familjen tuaj

0

Keni kaluar një vit në gurbet dhe tani keni vendosur të vini në pushime në Kosovë, nuk dini se në cilat restosnte do të kaloni pushimin. Vera pa dyshim se do të jetë e nxehtë dita e gjatë dhe ju bënë mirë të kërkoni freski në vende të bukura me ajër të pastër dhe gjelbërim.

Restorant “Natyra” në Deçan është një vend ideal që ta vizitoni me familje dhe miqët tuaj.

Sponzor

Restorant “Natyra” ka një pikë gjeografike mjaftë të mirë sidomos për ajërin dhe gjelbërimin. Bistrica me ujë nga bjeshkët e Decanit gjithmonë lëviz pranë tij që kjo sjellë freski cdo kohë.

Hijet e brejave dhe aroma e tyre ka një arsye më shumë që ju të kaloni së paku 2 orë në këtë vend.

Mish i freskët për t’u ushqyer nga të gjitha llojet dhe pije freskuese mund ti gjeni në Restorant “Natyra”.

Restorant “Natyra” gjendet rrugës së Manastirit në Deçan.

Mirë se vini

Ne u sjellim disa foto mahnitese të resotrant Natyrës.

-Sponzor-