Ju kujtohet “Mr.Bean” ja çfarë i ka ndodhur atij

0

Komediani Rowan Atkison është i njohur për rolet e tij komike si një burrë i vetmuar, por nuk mund të themi të njëjtën gjë në jetën e tij reale.

“Mr.Bean” siç njihet nga publiku ka nisur një romancë që prej vitit 2014 me  aktoren Luise Ford, transmeton Gazeta NewBorn.

Sponzor

Lidhja e tyre po shkon më së miri, dhe çifti tashmë presin  të bekohen me një fëmijë.

Në daljen e fundit aktorja 33 vjeçare është fotografuar me barkun shtatzënë./Gazeta NewBorn/

0.9mr bean102513202

-Sponzor-