Ja si dukej Gëzime Krasniqi para se të lidhej me djalin e Remzie Osmanit

0

Sot ka festë të madhe në familjen e Remzie Osmanit. Djali i saj, Hamëza dhe e fejuara e tij Gëzimja, kurorëzojnë dashurinë e tyre me martesë.

Pa dyshim që protagonistja kryesore është nusja, Gëzimja, që po merr gjithë vëmendjen e merituar.

Sponzor

Gëzimja, kaçurrelja sy bojqiell, në te gjitha xhirimet dhe fotot e dala sot, është dukur shumë serioze.

Por, a e keni parë se si dukej dikur Gëzime Krasniqi? Kështu ishte ajo në kohën para se të njihej me Hami Hamzajn, djalin e këngëtares Remzie Osmani.

-Sponzor-