Ja pse u prishën mes vete Afrim Muçiqi dhe Dani

0

Krisje raportesh apo prishjet janë një realitet i jetës dhe pse jo shumë i këndshëm për shumëkë.
Prishje e inate kemi dhe në mesin e artistëve shqiptar, që kanë bërë bujë shumë shpesh e kanë zënë vend në media tona, shkruan Gazeta NewBorn.

E lajmi për prishje raportesh mes dy këngëtarëve të muzikës popullore Afrim Muqiqi dhe Ramadan Krasniqi – Dani i bërë publik në enisionin Prive dhe kjo gjë zuri në befasi të gjithë.

Sponzor

Cila ishte arsyeja e prishjes?! Cka ndodhi që relacioni i tyre u shkëputë?! Një pjesë e versionit ishte shpalosur në emisionin ‘Prive’ versionin e këngëtarit Muqiqi dhe intervistën e tij mund ta ndiqni në kronikën e realizuar nga Maki Bajrami. /Gazeta NewBorn/

-Sponzor-