Ja cilat ëndrrat nuk duhet të injoroni

0

Nata është shumë e rëndësishme për shëndetin tuaj mendor dhe fizik, por kjo nuk do të thotë se truri juaj pushon sepse ai nuk ndalet kurrë së punuari.

Kur jemi në gjumë, truri bën aventura përmes ëndrrave. Ëndrrat kanë një mesazh në lidhje me diçka që duhet të kuptoni mbi veten dhe botën rreth jush.

Sponzor

Veprimet e caktuara ose ëndrrat janë simbole të zakonshme që mund të veprojnë si një udhëzues për vetekzaminim. Këto sinjale të veçanta në ëndërr nuk duhet t’i injoroni.

1.Ju duket sikur rrëzoheni

Çdokujt i ndodh që t’i duket sikur rrëzohet në ëndërr. Kjo mund të jetë një mënyrë që tregon se jeta juaj ka dalë jashtë kontrollit. Ju jeni duke përjetuar stres dhe duhet të kryeni aktivitete për të lehtësuar stresin.

2.Jeni të zhveshur në publik

Sa herë keni ëndërruar sikur jeni në publik të zhveshur? Kjo ëndërr tregon se keni mungesë besimi ose një lloj frike të paekspozuar.

3.Flokë

Në qoftë se shikoni flokë të gjatë ose të shkurtër diçka po ndodh në marrëdhënien tuaj. Flokët simbolizojnë një dëshirë për t’u lidhur me të tjerët dhe këto ëndrra mund të jenë një mesazh që ju duhet t’i kushtoni rëndësi jetës seksuale.

4.Sikur ju ndjekin

Në qoftë se shikoni në ëndërr sikur ju ndjekin dhe nuk lëvizni dot tregon se keni ankth për t’u larguar nga diçka.

5.Ju janë thyer dhëmbët

U ndodh shumë njerëzve që u duket sikur u thyen dhëmbët dhe janë në panik për t’i rregulluar. Kjo ëndërr tregon humbjen e kontrollit, pushtetit apo besimit.

6.Shihni sikur fluturoni

Ju shihni sikur fluturoni. Fluturimi tregon se jeni gati për të bërë zgjedhje të guximshme.

7.Uji

Uji zakonisht shfaqet në formën e valëve masive ose shumë i qetë. Mënyra se si shfaqet uji tregon se sa komodë ose jo jeni me jetën tuaj.

-Sponzor-