Ja çfarë ndodhi me Flora Brovinën pasi e publikoj sot fotografinë

0

Deputetja e PDK-së, Flora Brovina, ka folur në RTV Dukagjini për fotografinë e publikuar nga ajo, shkruan Gazeta NewBorn.

Brovina tha se kjo fotografi e publikuar nga ajo është e vërtetë dhe se serbët kanë realizuar edhe filma të ngjashëm.

Sponzor

Brovina, ka thënë se nuk kërkon falje dhe se beson se ajo është vërtetë.

”Fotografia është e vërtetë. Nuk kërkoj falje është e vërtetë”, tha Brovina.

”Po kam folur, por jo sot. Ndërsa me familjen e vajzës së mitur po kam folur sot”, tha Brovina.

Më pas Brovina është ftuar nga Prokuria Speciale pas fotografisë së publikuar nga ajo.

-Sponzor-