Hoxhë Shefqet Krasniqi: Kuku, ja çka ka me ndodh me ata persona që shkojnë në fitnes

0

A është haram me ushtru fitnes ishte njëra nga pyetjet qe ju shtrua hoxhes, Shefqet Krasniqi

A është haram me ushtru fitnes përgjigjet hoxha Shefqet dhe shikojeni se çka thotë

-Sponzor-