Hoxha shqiptar: Nëse një serb bëhet mysliman, ai është vëllai im.A është edhe për ju kështu?

0

Hoxhë Ahmed Kalaja, i cili është imam në një prej xhamive më të mëdha të Tiranës, gjatë një ligjërate tha se çdo mysliman është vëllai im, duke përfshirë edhe serbët myslimanë.
Një serb kishte pranuar Islamin në Jordani. A është vëllai ynë ai apo jo? Pyeti hoxha të pranishmit.

“Po ore vëlla e kam, edhe çifuti nëse bëhet mysliman vëlla e kam”, tha hoxha.

Sponzor

Për më shumë shikojeni videon:

Nesë një serb që deri dje ka masakruar gra dhe fëmi shqiptar, konvertohet në fenë e Allahut, ai bëhët menjëherë vëlla i shqiptarëve mysliman.😟😟😟😟

Posted by FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË EUROPA on Wednesday, November 7, 2018

 

-Sponzor-