‘Harrone’ estraden shqiptare, kjo vajzë e re do të iu befason me zërin e saj magjik (Video)

0

Quhet Ardhmërie Thaqi dhe vjen nga Malisheva. Ajo aktualisht është nxënëse e Gjimnazit ‘Hamdi Berisha’ në Malishevë.

Ardhmëria, ka një zë magjik. Ajo ka bërë disa covere të këngëve të njohura si ato shqipe poashtu edhe ato ndërkombëtare, të cilat janë pëlqy dhe dëgjuar jashtëzakonisht shumë.

Sponzor

Ajo tani është në garë nga emisioni ‘Wazzup’ i Klan Kosovës. Ardhmëria ka nevojë për mbështetjen tonë. Andaj klikoni më posht dhe votoni duke klikuar në fotografinë e Ardhmërie Thaqit.

Cover Challenge – FINALE!

Posted by Wazzup – KlanKosova on Friday, April 13, 2018

 

-Sponzor-