Haradinaj: Jemi në rrugën e duhur për unifikimin e tregut ekonomik Kosovë-Shqipëri

0

Pas nënshkrimit të marrëveshjeve në mes të Kosovës e Shqipërisë, është deklaruar kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj.
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, pas nënshkrimit të marrëveshjeve në mes të Kosovës dhe Shqipërisë, ka thënë se të dyja shtetet janë në rrugën e duhur drejt unifikimi të tregut ekonomik, raporton lajmi.net

“Mund t’ju them se jemi në rrugë të mirë drejt një tregu unifikues ekonomik në mes të Kosovës dhe Shqipërisë”, deklaroi Haradinaj.

Sponzor

Ai po ashtu ka thënë se janë nënshkruar nëntë marrëveshje të përbashkëta, pavarësisht se në listën e marrëveshjeve ishin 12 marrëveshje që do të nënshkruheshin.

-Sponzor-