Hakmerret Serbia, ja çfarë iu bëri këtyre kosovarëve mbrëmë

0

Mbrëmë e një autobus me kosovarë që po udhëtonte drejt Sllovenisë është su’lmuar në afërsi të Beogradit.

Autobusi thuhet se është su’lmuar me një mjet të fortë, me ç’rast siç shihet edhe në fotot e mëposhtme është thyer xhami i përparmë.

Sponzor

Nga ky incident nuk ka mbetur asnjë i lënduar, ndërkohë që autobusi ka vazhduar rrugëtimin.

Pas su’lmit, në vend ngjarje kanë dalë Policia e Serbisë dhe janë marrë me rastin.

-Sponzor-