Habitë hoxha: Në xhehnet ka alkool dhe secili burr i ka nga dy gra

0

Një hoxhë ka shokuar me deklaratën e tij të fundit. Ai ka folur për xhehnet ndonse mund të mos jetë njeriu kompetent, transmeton Gazeta NewBorn.

Por ai ka tronditur kur ka thënë se në xhehnet ekzistojnë pije dhe gjëra të cilat në këtë botë ndalohen rreptësisht siç është alkooli, dhe femrat e zhveshura.

Sponzor

”Xheneti është atdheu ynë. Në xhenet ka alkol! kush pin alkol knej s’ka me pi alkol anej, kush ban harame knej nuk ka per t’bo harame në xhenet. Në xhenet secili i ka nga 1000 sherbëtorë, në xhenet secili i ka nga 2 hyri, e për shehidin nuk po u tregoj sesa hyri i takojnë se kam frig se po ma braktisni ligjeraten përgjysmë e nisi për Siri”, thotë hoxha.

https://www.facebook.com/ILLYROPIAN/videos/665954636946551/

-Sponzor-